EN
BG EN

Общи условия за ползване

1. ЦЕНИ И НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

1.1. Цените на продуктите, обявени на сайта са в Български лева и подлежат на промяна от страна на smf-bg.com.

1.2. Доставката се начислява в зависимост от стойността на пратката и вида на поръчаните стоки, както следва: 

 Доставка за София - 0.00 лв.

 Доставка за България - 4.09 лв., Ако стойността на поръчката надвишава 50.00 лв., доставката е безплатна САМО до офис на Спиди

Срок на доставка за България - 24 часа

 

1.3. Начини на плащане (активират се по избор при поръчка): 

Онлайн плащане с кредитна карта (VISA, MasterCard) - заявката Ви се пренасочва автоматично към системата за онлайн разплащания на Райфайзен Банк.

По банков път - сумата се превежда по банков път чрез избрана от вас банка

Наложен платеж - сумата се заплаща на куриера. Важи само за поръчки, съставени изцяло от заглавия в наличност!

Банков превод чрез E-pay.bg - сумата се заплаща, чрез банков превод през Интернет. За повече подробности www.epay.bg

Плащане чрез PayPal    www.paypal.com
 

1.4. Необходимо е плащане за да се задвижи поръчка. Ако това условие не е изпълнено, то ние нямаме никакъв ангажимент към вас, тоест няма настъпило ТЪРГОВСКО ПРАВООТНОШЕНИЕ :)!!!
Това условие не важи, когато сте избрали плащане чрез наложен платеж, като smf-bg.com си ЗАПАЗВА ИЗЦЯЛО ПРАВОТО, да откаже поръчка на лице, с отрицателен кредит на доверие от миналото в базата ни данни. Подробности се уточняват по телефона!


При поръчка, клиентът получава по електронната поща проформа фактура със сумата за плащане и данните за банковата сметка, по която трябва да бъде извършен превода (ако е избрано плащане по банков път). Превод по сметка може да бъде извършен от най-близката банка, пощенска станция или през Интернет с местна дебитна карта.

1.5. Поръчки, съставени изцяло от заглавия извън наличност, се задвижват след предварително предплащане на минимум 30% от стойността на поръчката.


2. СРОКОВЕ И НАЧИНИ НА ДОСТАВКА


Срокът обикновено е до 3 дни за заглавия в наличност и 30 работни дни за заглавия по каталог от деня на поръчката. Срокът за всяко отделно заглавие зависи от много фактори извън България и не може да бъде определен предварително. Срокът на доставка за заглавията, които не са в наличност е ориентировъчен. Има издания, доставката на които отнема повече време или се оказва невъзможна, затова не можем да гарантираме срока за доставка за никое заглавие. При неизвършена доставка smf-bg.com гарантира възстановяване на сумата при условията в следващата точка.


3. РЕКЛАМАЦИИ И ОТГОВОРНОСТИ НА SMF-BG.COM


3.1. Закупените заглавия от сайта на smf-bg.com можете да върнете в 7 дневен срок от получаването им, при наличие на основанията, изброени в следващите точки.

3.2. Smf-bg.com приема рекламации за дефектни и повредени продукти или такива, които не отговарят на каталожната информация, по която е направена поръчката. Рекламациите се приемат на тел. 0888 705 330, като разходите за изпращането са за сметка на потребителя. Smf-bg.com подменя рекламираните екземпляри с нови от същото заглавие, а когато това е невъзможно, възстановява сумата, платена за тях.

3.3. Не се приема за рекламация повредена при транспорта пластмасова кутийка.

3.4. Smf-bg.com възстановява заплатената сума за неизпълнена поръчка:

  • при междувременно отпадане на заглавие от каталога
  • в срок до 60 дни от датата на поръчката

3.5. Smf-bg.com не носи друга отговорност за неосъществена доставка по каквато и да е причина, освен до размера на направеното плащане и при условията, изброени по-горе.

3.6. Smf-bg.com не носи отговорност, ако Вашият музикален избор не Ви удоволетворява. Стоките, предлагани от smf-bg.com, са във вида, в който са пуснати на пазара от съответния издател. Smf-bg.com носи отговорност само за съответствието между каталожната информация и продукта, за който се отнася.

3.7. При изчерпване на дадено заглавие от наличност smf-bg.com си запазва правото да промени цената и статуса му като заглавие за поръчка по каталог и съответно срокът на доставката да се промени на "до 30 дни от датата на поръчката".

3.8. Smf-bg.com си запазва правото да променя цените на стоките, без предварително предупреждение.
 
3.9. Smf-bg.com си запазва правото да отказва поръчки, които са в противоречие с някое от гореописаните правила.

4. ОТСТЪПКИ ЗА РЕДОВНИ КЛИЕНТИ И КОЛИЧЕСТВА
- телефон за информация 0888 705 330