EN
BG EN

Общи условия за ползване

1. ЦЕНИ И НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

1.1. Цените на продуктите, обявени от SMF Distribution на сайта www.smf-bg.com са с включен ДДС.

1.2. Доставката се таксува в зависимост от стойността на пратката и вида на поръчаните стоки, както следва: 

 Доставка за София - 0.00 лв.

 Доставка за България - 4.09 лв., Ако стойността на поръчката надвишава 50.00 лв., доставката е безплатна САМО до офис на Спиди

Срок на доставка за България - 24 часа

 

1.3. Начини на плащане: 

Онлайн плащане с кредитна карта (VISA, MasterCard) - заявката Ви се пренасочва автоматично към системата за онлайн разплащания на Борика

По банков път - сумата се превежда по банков път чрез избрана от вас банка

Наложен платеж - сумата се заплаща на куриера. Важи само за поръчка, съставена изцяло от заглавия в наличност!

Банков превод чрез E-pay.bg - сумата се заплаща, чрез банков превод през Интернет. За повече подробности www.epay.bg

Плащане чрез PayPal    www.paypal.com
 


1.4. Необходимо е плащане, за да се задейства поръчка. При поръчка, клиентът получава по електронната поща проформа фактура със сумата за плащане и данните за банковата сметка, по която трябва да бъде извършен превода (ако е избрано плащане по банков път). Превод по сметка може да бъде извършен от най-близката банка, пощенска станция или през Интернет с местна дебитна карта.

1.5. Поръчки, съставени изцяло от заглавия извън наличност, се изпълняват след предварително предплащане на минимум 30% от стойността на поръчката.
Извън това условие, не съществуват никакви ангажименти от страна на СМФ Дистрибюшън :) !!!
Детайли се уточняват и по телефона.


2. СРОКОВЕ И НАЧИНИ НА ДОСТАВКА


Срокът обикновено е до 3 дни за заглавия в наличност и 30 работни дни за заглавия по каталог от деня на поръчката. Срокът за всяко отделно заглавие зависи от много фактори извън България и не може да бъде определен предварително. Срокът на доставка за заглавията, които не са в наличност е ориентировъчен. Има издания, доставката на които отнема повече време или се оказва невъзможна, затова не можем да гарантираме срока за доставка за никое заглавие. При неизвършена доставка SMF Distribution гарантира възстановяване на сумата при условията в следващата точка.


3. РЕКЛАМАЦИИ И ОТГОВОРНОСТИ НА SMF Distribution


3.1. Закупените заглавия от сайта на SMF Distribution можете да върнете в 7 дневен срок от получаването им, при наличие на основанията, изброени в следващите точки.

3.2. S.M.F. Music Hunter приема рекламации за дефектни и повредени продукти или такива, които не отговарят на каталожната информация, по която е направена поръчката. Рекламациите се приемат на адреса на SMF Distribution - София 1000, Цар Асен 39 (вход откъм Гладстон), като разходите за изпращането са за сметка на потребителя. SMF Distribution подменя рекламираните екземпляри с нови от същото заглавие, а когато това е невъзможно, възстановява сумата, платена за тях.

3.3. Не се приема за рекламация повредена при транспорта пластмасова кутийка.

3.4. SMF Distribution възстановява заплатената сума за неизпълнена поръчка:

  • при междувременно отпадане на заглавие от каталога
  • в срок до 60 дни от датата на поръчката


3.5. SMF Distribution не носи друга отговорност за неосъществена доставка по каквато и да е причина, освен до размера на направеното плащане и при условията, изброени по-горе.

3.6. SMF Distribution не носи отговорност, ако Вашият музикален избор не Ви удоволетворява. Стоките, предлагани от SMF Distribution, са във вида, в който са пуснати на пазара от съответния издател. SMF Distribution носи отговорност само за съответствието между каталожната информация и продукта, за който се отнася.

3.7. При изчерпване на дадено заглавие от наличност SMF Distribution си запазва правото да промени цената и статуса му като заглавие за поръчка по каталог и съответно срокът на доставката да се промени на "до 30 дни от датата на поръчката".

3.8. SMF Distribution си запазва правото да променя цените на стоките, без предварително предупреждение.
 
3.9. SMF Distribution си запазва правото да отказва поръчки, които са в противоречие с някое от гореописаните правила.4. ОТСТЪПКИ ЗА РЕДОВНИ КЛИЕНТИ И КОЛИЧЕСТВА

- телефон за информация 0888 705 330


5. ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ


5.1. SMF Distribution съхранява и администрира лични данни на свои клиенти в съгласие с разпоредбите на българското законодателство.

5.2. SMF Distribution не предоставя списъци с e-mail адреси и не разкрива пред трети лица личната информация, която потребителите са продоставили при ползване на системата.