BG
BG EN

За нас

За нас

"Колко малко е нужно, за да бъдем щастливи! Звукът на гайда. Без музика животът ни би бил една грешка"
Фридрих Ницше

"Музиката е откровение, по-висше от мъдростта и философията..." !!!
"Музиката може да промени света..." !!!
Лудвиг Ван Бетовен

"Музиката дава възможност на човека да се задълбочи и съсредоточи, да почувства великата хармония и единство на Живота. Животът е музикално изявление на Бога..." !!!
Беинса Дуно

"В много отношения работата на критика е лесна, не рискуваме почти нищо и все пак стоим по-високо от тези, които подлагат работата  и самите себе си на нашата оценка. 
Разгръщаме таланта си в негативна критика, която е забавна за писане и четене, но горчивата истина, която ние критиците трябва да видим е, че в голямата подредба на нещата дори най-обикновенното ”кюфте”  стои по-високо от критиката ни, която му се подиграва!!! Но има и времена, когато критикът действително рискува нещо и то е, когато открива и отстоява нови неща .....новото се нуждае от приятели."
Цитат от филма ”Рататуй”- Поздрав, към всички журналисти и музикални критици от екипа на SMF!!!


SMF е Българска музикална компания, с над 24 години опит в областта на "Хармоничните Трептения" :)!

Онлайн каталогът ни се обновява всеки Петък и до момента включва над 1 милион заглавия, което е по-голямата част от предлаганото на музилкалният пазар в световен мащаб. 
Приятелското отношение, огромната база данни, сериозните наличности и безплатната доставка за София (над 50лв за страната) ни нареждат сред най-отдадените :) и не на последно място, Влюбени в Музиката вносители и разпространители на аудио и видео продукти в България.

NIGHTWISH - Deep Silent Complete (HQ Visualised Sound, 4K-Ultra-HD, Lyrics)